Beste Maten Brouwerij op Beers & Tulips

Op 6 april vindt de 4e editie van Beers & Tulips plaats. Het terrein van Como & Co in Noordwijkerhout wordt dan tussen 12:00 uur en 21:00 uur omgetoverd tot een bloemenzee waar verschillende brouwerijen hun bieren zullen schenken. Ook Beste Maten Brouwerij is erbij!

Wij zullen samen onze Noordwijkerhoutse collega’s van het Bierkwartier een stand delen, waar we niet alleen Maarten zullen schenken, maar ook de eerste batch van die andere maat: Fabian! Benieuwd? Komt dat proeven! Fabian zelf kan er helaas niet bij zijn, maar Joris (broer van Maarten) zal een goede vervanger zijn. Heb je dorst? Roep dan: JORIS, tappen jij!

Het festival

Naast onze brouwerij en Bierkwartier zullen er nog 5 andere brouwerijen aanwezig zijn: Scheldebrouwerij, Mokums Mout, The Sisters Brewery, Brouwerij Pronck en Big Belly Brewing. Omdat er aardig wat bieren geschonken gaan worden, moet je niet vergeten om een goede bodem te leggen. Er zijn verschillende foodstands, dus dat moet goed komen. Om het festival helemaal af te maken is er live muziek. Als het weer ook mee zit, zal het een perfecte dag worden! Wij gaan in ieder geval ons best doen.

Wij hebben er zin in!

Openingstijden: 12:00 – 21:00 uur
Toegang: GRATIS!
Parkeren: GRATIS!
Info: website Como & Co
Adres: Boekhorsterweg 18, 2211 AL Noordwijkerhout

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.