Beste Maten Brouwerij Tap Takeover

2023 is het jaar waarin de Beste Maten Brouwerij 5 jaar bestaat. Om dit jaar feestelijk af te sluiten, organiseren wij op 8 december een heuse Tap Takeover bij Café Van der Geest! Kom je ook?

Wij nemen de taps over

Tijdens de Tap Takeover staan onze maten klaar om voor jou onze bieren te schenken. Met onze brouwerij en onze bieren willen we vriendschappen vieren: onze vriendschap, jouw vriendschappen en vergeet ook niet de vriendschappen die nog kunnen ontstaan! Daar is op 8 december ook uitermate geschikt voor, want uiteindelijk zijn we allemaal maten. Altijd al Rozemarijn, Jochem, Maarten en Rick in het echt willen ontmoeten onder het genot van hun eigen bier? Ook zij zijn erbij en vertellen graag alles over hun bieren. Tip: vraag Maarten of hij een mop wil vertellen. Die zijn goud.

Beste Maten Bingo

Wat doe je als je een feestje viert? Dan kan een bingo niet ontbreken. Daarom organiseren we de Beste Maten Bingo, waarbij mooie bierige prijzen te winnen zijn. Let wel goed op, want een foute bingo betekent bij ons toch écht dat je een liedje moet zingen. Als dat maar goed gaat!

Kom je ook?

Heb je op vrijdag 8 december zin om erbij te zijn? Dan zien we jou en je maten graag daar! Natuurlijk zijn de toegang en de gezelligheid gratis. Je bent vanaf 20 uur welkom bij Café Van der Geest, Zeestraat 7a in Noordwijkerhout.

Welkom bij de website van Beste Maten Brouwerij

Ben je ouder dan 18?

Bij het bezoeken van onze website ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

STUUR ONS EEN BERICHT