Beste Maten Brouwerij

Beste Maten Brouwerij

Bier drink je met je maten. Daarom werd bij Maarten en Fabian onder het genot van een biertje het idee geboren om bier te gaan brouwen. Na een hoop brouwsels verder smaakte dit naar meer: er moeten meer mensen van ons bier gaan genieten! In juli 2018 was het dan zo ver: de Noordwijkerhoutse brouwerij Beste Maten Brouwerij werd geboren.

Maarten Bosch

Maarten heeft geleerd voor het ontwikkelen van producten. Hij volgde de opleiding Voedingsmiddelentechnologie en dat hij deze stof letterlijk en figuurlijk meester is, blijkt uit het feit dat hij nu lesgeeft op deze opleiding. Hij gebruikt ook de ervaring die hij heeft opgedaan in de horeca, want hij is een heuse chefkok. Hij zorgt altijd goed voor zijn maten. Moet er iets gegeten worden voor, tijdens of na het drinken? Maarten fixed het wel even! Want je moet eten, anders ga je dood!

Fabian Boot

Fabian is de vreemde eend in de bijt, omdat hij niet uit Noordwijkerhout komt. Hij woont namelijk al jaren in het Gelderse Nijkerk. In het dagelijks leven is hij fotograaf en heeft sinds oktober 2017 een bierblog: BiermetBoot.nl. Hij voelt zich als een vis in het water in de bierwereld.In 2018 heeft hij bij Stichting Bieropleidingen Nederland (Stibon) niveau 1 gevolgd en mag  officieel de titel ‘Bierambassadeur’ op zijn CV zetten. Hoe gaaf is dat?