Onze bieren

De maten worden oud. Vroeger kwamen zij ’s morgens vroeg uit de kroeg met aardig wat bier achter de kiezen. Hoe ouder je wordt, hoe meer je speciale momenten gaat waarderen. Speciale momenten vier je met je maten, op het terras, aan tafel of thuis op de bank, met een grote fles bier in het midden. Liefst zo vaak mogelijk. Dat zeggen we niet omdat we met grote flessen meer omzet draaien, maar omdat we willen dat je zo veel mogelijk speciale momenten meemaakt. Dat maakt je leven zo veel leuker!

Tijdens het ontwikkelen van onze bieren worden altijd vrienden betrokken, daarom worden al onze bieren vernoemd naar een maat. De eerste twee zullen Maarten en Rozemarijn heten. Hierna volgen Pim, Geerten, Rick, Nathalie, Jochem en joris. Denk aan stout, pale ale, tripel en nog veel meer heerlijke speciaalbiertjes.

Maarten

Maarten is een koperkleurige Red Ale, gebrouwen met verschillende soorten mout. Hij is droog gehopt met Citra en East Kent Golding hop en heeft een fruitig en hoppig karakter. Maarten is een echte allemansvriend! Maarten is ongefilterd en niet gepasteuriseerd. Hergisting op fles.

Type: Red Ale

Alcoholpercentage 5,1%

Op dit moment is Maarten niet meer te koop

 

Rozemarijn

Rozemarijn is een echte blondine, gebrouwen met gerst en tarwe. Zij is vol van smaak en de hopsoorten Tettnang en Saaz geven haar een zonnig, bloemig en kruidig karakter. Met Rozemarijn erbij is alles gezelliger!

Type: Belgisch Blond

Alcoholpercentage 6,4%

 

Jochem

Na enkele slokken sluipt Jochem naar je hersens en gooit de boel overhoop. Jochem is gebrouwen met honing van onze eigen bijtjes op Landgoed Sancta Maria in Noordwijkerhout. Hij is niet zo bitter en heeft een sterk karakter. Neem jij jezelf te serieus? Dan is Jochem niets voor jou. Als Jochem eenmaal binnen is, vervagen alle grenzen…

Type: Honing Tripel

Alcoholpercentage: 8,8%