Onze vernieuwde website is online!

Zo trots als een pauw zijn wij op onze nieuwe website. Vanaf vandaag is hij online. Afgelopen weken zijn wij druk geweest met de voorbereidingen: brainstormen, ontwerpen, zelfs een fotoshoot waarbij wij bier aan het drinken zijn met onze Maten. Hoe gaaf is dat? Een groot feest was het in ieder geval!

Ons bier is weer online te bestellen!

Als je de website bekijkt, zal je opvallen dat deze een stuk strakker, frisser en persoonlijker is dan onze vorige website. Ook is het weer mogelijk om bier te bestellen. Om gedoe en kapotte flesjes te voorkomen is het niet meer mogelijk dat de flesjes verstuurd worden. Je zult ze dus zelf op moeten halen in Noordwijkerhout. Kom je niet uit Noordwijkerhout? Dan is ons bier een goede reden om Noordwijkerhout te bezoeken. Wat je er allemaal kunt doen?

Wat kun je verwachten van onze nieuwe website?

Natuurlijk hopen we dat je regelmatig terug zult komen om op de hoogte te blijven van leuke nieuwtjes rondom onze brouwerij. We zullen je via onze website laten weten op welke bierfestivals of evenementen je ons kunt gaan terugvinden en wanneer we een nieuw bier introduceren ben jij de eerste die het te horen krijgt. Ook gaan we tips en trucks geven over hoe je ons bier kunt drinken. Kortom; houd onze website en socials in de gaten!

Ook voor zakelijke klanten

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerkingen met restaurants, hotels, strandtenten, maar ook winkels die ons bier willen verkopen. Heb jij daar wel oren naar? Neem dan contact met ons op, dan komen we graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over onze nieuwe website als wij dat zijn. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Welkom bij de website van Beste Maten Brouwerij

Ben je ouder dan 18?

Bij het bezoeken van onze website ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

STUUR ONS EEN BERICHT