Wat valt er allemaal te doen in en rond Noordwijkerhout?

Nee, we zijn niet het VVV van Noordwijkerhout, maar een simpele brouwerij die enthousiast is over onze plaats. We zouden het leuk vinden om je wat meer te vertellen over ons mooie dorp. Omdat ons bier alleen afgehaald kan worden (en dus niet verzonden kan worden), willen we jou (de niet-Noordwijkerhouter) helpen om het afhalen van onze bieren te kunnen combineren met een uitje naar Noordwijkerhout.

Er valt namelijk genoeg te doen:

  1. Wandelen en fietsen. Noordwijkerhout ligt midden in de Bollenstreek en telt veel bollenboeren en bijbehorende bollenvelden. Je kunt dus heerlijk fietsen en wandelen tussen de bollenvelden, vooral in het bloemenseizoen. Plan je route goed en rijd door de duinen om op het strand te eindigen met een biertje. Wil je onze bieren ophalen en meenemen naar het strand? Geef het even door, dan zetten we ze even koud als je ze komt ophalen.
  2. Strandbezoek. Op een steenworpsafstand ligt het strand. Waar je in Noordwijk in de zomer over de hoofden kunt lopen, kun je bij Langevelderslag heerlijk (in alle rust) bakken en badderen. Vergeet je trouwens niet in te smeren!
  3. Keukenhof bezoeken. Dichtbij Noordwijkerhout ligt Lisse en waar Lisse vooral bekend door is, is de Keukenhof. Iets dat je niet mag missen als je de Bollenstreek bezoekt. Je bent toerist, of je bent het niet.
  4. Carnaval vieren. De echte Noordwijkerhouter neemt er bijna een week vrij voor: Carnaval. Naar welke kroeg je ook gaat, het is er een groot feest. Wil je in alle kroegen cultuur snuiven en bier drinken? Ga dan vooral meedoen aan de kroegentocht!
  5.  Watersporten. Hou je van watersport? Dan kun je rond Noordwijkerhout alle kanten op: de Noordzee of de Kaag-meren. Je kunt er zeilen, kiten, windsurfen of kajakken.
  6. Golfen. In de omgeving van Noordwijkerhout zijn een aantal golfbanen. Hou je dus van een balletje slaan, sla dan je slag in Noordwijkerhout. Misschien eerst golfen, dan het bier ophalen en drinken, want golf nooit na het drinken. Daar krijg je ongelukken van.
  7. Last but not least: eten. Je kunt in Noordwijkerhout lekker eten. Zoals Maarten altijd zegt: je moet eten, anders ga je dood.

Wat je ook komt doen in Noordwijkerhout, onthoud het refrein van ons volkslied: Hoe schoon zijn de duinen hoe schoon is het strand, van Noordwijkerhout de bloem van ons land. Hoe schoon zijn de velden, dat maakt me zo blij, dat is hier op aarde de (bier)hemel voor mij! 😉

Ga jij binnenkort Noordwijkerhout en wil je onze bieren meenemen als souvenir? Plaats dan jouw bestelling, dan zorgen we dat de bieren klaarstaan. De bieren bestel je hier.

Welkom bij de website van Beste Maten Brouwerij

Ben je ouder dan 18?

Bij het bezoeken van onze website ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

STUUR ONS EEN BERICHT